«Συντελείται έγκλημα»

Οι Nortenos αντέδρασαν στην παραχώρηση της Αγυιάς για το ματς Τηλυκράτης - Καλαμάτα.

Τρομερές συμπτώσεις στη Super League 2. Μία ημέρα πριν τον έλεγχο καταλληλότητας του γηπέδου της Λευκάδας τα ΜΜΕ της Πάτρας επικαλούνταν πληροφορίες από τη διοργανώτρια ότι το ματς Τηλυκράτης - Καλαμάτα θα διεξαχθεί στην Αγυιά. Αυτό εν τέλει συνέβη και οι οργανωμένοι της Παναχαϊκής Nortenos ανακοίνωσαν:

«Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε! Το αξίωμα, ισχύει για τον κόσμο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, που πίστεψε στην ομάδα και μόνον. Ήρθε στο γήπεδο να στηρίξει τα ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ και τους παίκτες, που προσπαθούν για ό,τι μπορουν. Δεν ισχύει για τον συφερτό, που θεωρεί ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς.

Οι δήθεν θεατρινίστικες στεναχώριες ηθοποιών που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, μας διασκέδασαν. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, αυτοί που έχουμε την απόλυτη ατυχία να διαχειρίζονται τις τύχες της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ προχωρούν με ευλάβεια στο σχέδιό τους. Σαν σε σενάριο μαφιόζικης ταινίας, παραχωρούν το γήπεδό μας στον άμεσο ανταγωνιστή μας ώστε να έχει την δυνατότητα να μάθει την Αγυιά και στο επόμενο παιχνίδι να εχει την ευκαιρία να είναι εξοικειωμένη με τον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι δεν σέβονται την Πάτρα και τον κόσμο. Μην ανησυχείτε, όλα εδώ πληρώνονται!!!

Αυτά τα ανθρωπάκια, νομίζουν οτι η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι τσιφλίκι τους. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Αυτοί, που πέρυσι κατέστρεψαν τα πάντα, είναι εδώ να ολοκληρώσουν το έργο τους. Θυμίζουν τακτικές 1.70 και τους ευχαριστούμε που μας ξυπνούν τέτοιες μνήμες! Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ανήκει στον λαό της!!! Ο λαός της, ξέρει πώς να την ξεβρωμίζει από καρκινώματα. Το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές και θα το αποδείξει πάλι!

Με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ δεν παίζει ΚΑΝΕΙΣ!!! Ήρθε η στιγμή, άπαντες να αντιδράσουμε στο έγκλημα που συντελείται στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Απέναντι σε αυτούς που εδώ και έναν χρόνο δεν έχουν την δυνατότητα ούτε να αλλάξουν Δ.Σ.. Αλήθεια, γιατί; Γιατί δεν εξυπηρετεί τον σκοπό τους. Απέναντι σε αυτούς, που επί έξι μήνες, άφησαν απλήρωτη την ομαδα, πέρυσι. Απέναντι σε αυτούς που δεν μπόρεσαν ούτε αδειοδότηση να βγάλουν, λογω χρεών. Απέναντι σε αυτούς, που απαξιώνουν να δώσουν απαντήσεις για την καταστροφή, που έρχεται, ακυρώνοντας μέχρι και «στημενη συνέντευξη». Απέναντι σε αυτους, που διέλυσαν τα πάντα και προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά αλλά ο στόχος τους έμεινε ίδιος και απαράλλαχτος:

Η απαξίωση και ο υποβιβασμός της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ!!! Τα σκοτεινά σας σχέδια, θα βρούν τοίχο! ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ».

Last modified onΤρίτη, 06 Φεβρουάριος 2024 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep