Παναχαϊκή ο Σμάλης

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε τη μετακόμιση του 20χρονου αμυντικού στους Αχαιούς.

Στο ρόστερ της Παναχαϊκής θα ενταχθεί ο Παύλος Σμάλης σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανθρακικού. Ο 20χρονος (16/01/2004) αμυντικός τη φετινή σεζόν είχε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή Παύλο Σμάλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή και στην Super League 2. O Παύλος είναι ένα παιδί που με την έλευση του στον Πανθρακικό, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αμέσως καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα, δούλεψε σκληρά υπό των οδηγιών των προπονητών του Πανθρακικού και βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων υψηλότερων κατηγοριών.

Παράλληλα συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, στην καθιέρωση στη Γ' Εθνική και την κατάκτηση τίτλων όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ευχόμαστε στον Παύλο να μπορέσει να δείξει την αξία του στη νέα πρόκληση. Η ατομική του βελτίωση που έφερε τη μεταγραφή του στην Παναχαϊκή αποδεικνύει πως ο Πανθρακικός έχει την τεχνογνωσία για τη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και πως εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματικά διάθεση για σκληρή δουλειά! Καλή επιτυχία Παύλο!».

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2024 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep