Ο Μπούνεν στην Παναχαϊκή

Ρίσκο για τους Αχαιούς η μεταγραφή του Βέλγου μεσοεπιθετικού που έχει θητεύσει στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την απόκτηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού, Ίντι Μπούνεν ανακοίνωσε το Σάββατο (13/01) η Παναχαϊκή. Πρόκειται για 25χρονο, ο οποίος έχει να αγωνιστεί έναν ολόκληρο χρόνο (03/02/23) και ήταν άνεργος μετά την αποχώρησή του από την Οστάνδη το περσινό καλοκαίρι.

Ο Μπούνεν το καλοκαίρι του 2021 είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα, με αποτέλεσμα η καριέρα του να πάρει την κατιούσα. Με την Οστάνδη είχε απολογισμό 75 ματς και 7 γκολ, ενώ έχει θητεύσει στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο Youth League είχε 6 συμμετοχές, 2 γκολ, με την U18 23 ματς, 6 γκολ και με την U18 έπαιξε σε 19 ματς και σημείωσε 3 τέρματα. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές του Βελγίου και μένει να φανεί αν θα έχει τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βελγο Επιθετικό Indy Boonen. Ο Indy Boonen είναι γεννημένος 4 Ιανουαρίου 1999. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Manchester United U18 και U23 ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζοταν στη Βελγικη KV Oostende. Indy,Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής».

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε, τέλος και προπονητή τερματοφυλάκων:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Προπονητή Τερματοφυλακων Βασίλη Λάσκαρη.

Ο Βασίλης Λάσκαρης είναι 41 ετών (7-6-1982), κάτοχος διπλώματος UEFA Β και έχει εργαστεί για τις ομαδες του Πανναυπλιακού (2018-2020), της Ένωσης Ερμιονίδας (2020) και πρόσφατα της ΠΑΕ Παναργειακού (2020-2022), ενώ έχει διατελέσει υπεύθυνος τερματοφυλάκων στη σχολή της Βαλένθια στην Ελλάδα. Βασίλη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Παναχαϊκή και σου ευχόμαστε καλή αρχή στο έργο σου και πάντα επιτυχίες!».

Last modified onΣάββατο, 13 Ιανουάριος 2024 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep