Οι περιορισμοί της Παναχαϊκής

Πόσους ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών μπορεί να αποκτήσει, με τα έως τώρα δεδομένα, η Παναχαϊκή.

Τέλος Δεκεμβρίου και η Παναχαϊκή μετρά ως τώρα μόνο αποδεσμεύσεις. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινά επίσημα την 1η Ιανουαρίου, αλλά οι Αχαιοί δεν έχουν ολοκληρώσει κάποια προσθήκη, ώστε τα αποκτήματα να εγκλιματιστούν για τα πρώτα ματς του 2024. Ήδη κυκλοφορούν ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι και με τα έως τώρα δεδομένα μόνο ένας άνω των 25 ετών μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ.

Η ομάδα της Πάτρας απέκτησε το καλοκαίρι τους Ανέστη Νάστο (28/04/89), Αλέξανδρο Αποστολόπουλο (08/07/93), οπότε εάν αποχωρήσει κάποιος εκ των προαναφερθέντων, τότε θα ανοίξει μία επιπλέον θέση για να έρθει Έλληνας ή ξένος άνω των 25 χρόνων.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ δεν κατέθεσε φάκελο στη διεύθυνση αδειοδότησης και οι περιορισμοί σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση είναι οι εξής:

«Απαγόρευση μετεγγραφών άνω των 25 ανεξαρτήτως ιδιότητας και υπηκοότητας εκτός από τρεις (3) ποδοσφαιριστές, δυνατότητα απεριόριστου αριθμού μετεγγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 25 και απεριόριστου αριθμού μετεγγραφών αλλοδαπών και κοινοτικών κάτω των 23 καθώς και δυνατότητα ανανέωσης απεριόριστου αριθμού των υφιστάμενων συμβολαίων ανεξαρτήτως ηλικίας και υπηκοότητας».

Last modified onΤετάρτη, 27 Δεκέμβριος 2023 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep