Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπακώστας: «Καθόλου καλό το αποτέλεσμα»

Πρόβλημα στο γκολ έχει... διαγνώσει ο Γιάννης Παπακώστας.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής είπε μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Δεν ήταν καθόλου καλό το αποτέλεσμα. Η διαπίστωση που κάνω από τις πρώτες δύο αγωνιστικές είναι ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Μας λείπει. Αν βάλουμε γκολ θα γίνει πιο εύκολη ζωή μας. Πετάξαμε χρόνο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να κάνουμε ευκαιρίες. Θέλαμε να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ. Στην επανάληψη κάναμε αρκετές φάσεις, αλλά και πάλι δεν φτάσαμε στο γκολ. Είναι νωρίς για να βρούμε το ρυθμό μας, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα. Μας έλειψε και ο κόσμος σήμερα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

 

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Βαγγέλης Πίτκας, είπε: «Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να κρίνω αν έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Παναχαϊκή είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Σκύβουμε το κεφάλι τώρα και στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στο παιχνίδι τη Μυτιλήνης με την Καλλονή».

 

Ο 20χρονος μέσος της ομάδας, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, δήλωσε: «Παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο. Θέλαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας».

Last modified onΤρίτη, 02 Οκτώβριος 2012 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep