Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γενέθλια με σπουδαία νίκη!

Ο Γιάννης Χλωρός μετά το 2-0 Ο Γιάννης Χλωρός μετά το 2-0

Η Παναχαϊκή γιόρτασε 120 χρόνια ζωής νικώντας 2-0 την ΑΕΚ.

 

 

Μέσα σε γιορτινό κλίμα η Παναχαϊκή κέρδισε 2-0 την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγυιάς, αποζημιώνοντας έτσι τους περίπου 6.000 φίλους της που έσπευσαν για να της ευχηθούν χρόνια πολλά για την επέτειο των 120 χρόνων από την ίδρυση της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κοκκινόμαυροι» άφησαν πολλές υποσχέσεις με την παρουσία τους απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν, επιστρέφοντας μετά από έξι χρόνια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, δείχνει έτοιμο να παρουσιάσει ένα εξόχως ανταγωνιστικό σύνολο.

Τα γκολ για τους Πατρινούς σημείωσαν στο 47' ο Μιλοσέσκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το σκορ έκλεισε στο 87' με κεφαλιά του Χλωρού.

Στο γήπεδο το «παρών» έδωσε και ο Αλέξης Κούγιας μαζί με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κώστα Μενδρινό. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Σικαλιάς, έπειτα την έλευση του Μάλαρτζ. Μετά το 15' ξέσπασε καταρρακτώδη βροχή, η οποία κόπασε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Εξαιρερική ατμόσφαιρα στις εξέδρες με την παρουσία και των οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής μετά από πολύ καιρό. Περίπου 800 ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ.


Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μ. Σεροπιάν):
Ανδρούτσος, Σπίνουλας (53' Δαμιανίδης, 65' Χλωρός), Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας (81' Koκκίνης), Ατματζίδης, Τσεμπερίδης, Φούφουλας (84' Πακάλτσης), Μιλοσέσκι (53' Nτίνας), Κυβελίδης (63' Φουρτάδο), Ουρτάδο (72' Tαφίλι).

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Χέλγκασον, Τόρες Ρουίθ (54' Bλάχος), Ροντρίγκεζ Περέϊρα (57' Τσίτας), Φερνάντες Βάσκεζ (46' Νικόλτσης), Καράμπελας (46' Κοντοές), Λαγός (46' Σιαλμάς), Βάργκας (46' Γκερέϊρο), Μπερνς (81' Κατσέτης), Γεωργέας (46' Τσουκαλάς), Κλωναρίδης (81' Φούντας).

Last modified onΠέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep