Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μετράει η κόκκινη του Ουατάρα

Ο Ουαταρά πιθανότατα θα πληρώσει με τρεις αγωνιστικές την αποβολή του από το φιλικό με τονν Βύζαντα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπιτσάκο. Ο Ουαταρά πιθανότατα θα πληρώσει με τρεις αγωνιστικές την αποβολή του από το φιλικό με τονν Βύζαντα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπιτσάκο.

Ο Μπουραμά Ουαταρά κινδυνεύει να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη που είδε στο φιλικό με τον Βύζαντα.

Ο Μπουραμά Ουαταρά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Βύζαντα είδε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα εκτός φάσης στον Γιώργο Μπιτσάκο. Ο 28χρονος μέσος αντέδρασε με αυτό τον τρόπο για μαρκάρισμα που δέχθηκε σε διεκδίκηση της μπάλας και χτύπησε τον αντίπαλο του.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Σταύρος Δημητρόπουλος έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα στον Ουαταρά και επειδή ήταν σε μαρκάρισμα εκτός φάσης την έγραψε στο φύλλο αγώνα. Αυτό σημαίνει πως ο Μπουραμά Ουαταρά κινδυνεύει με τρεις αγωνιστικές τιμωρία από τα επίσημα ματς του πρωταθλήματος, αφού παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Παναχαϊκής η κόκκινη γράφτηκε κανονικά.

Μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο μέσος της Παναχαϊκής άκουσε κάποιες ρατσιστικές κραυγές, οι οποίες όμως καταδικάστηκαν από τους περισσότερους που ήταν στην εξέδρα του Δημοτικού σταδίου των Μεγάρων.

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2012 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep