Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεύτερη λύση η Κάτω Αχαγιά

Το Παμπελοποννησιακό είναι η πρώτη έδρα της Παναχαϊκής, αλλά ως δεύτερη δήλωσε το γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς, όπου έδωσε πρόσφατα το φιλικό με τον Φωκικό. Το Παμπελοποννησιακό είναι η πρώτη έδρα της Παναχαϊκής, αλλά ως δεύτερη δήλωσε το γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς, όπου έδωσε πρόσφατα το φιλικό με τον Φωκικό.

Η Παναχαϊκής εκτός από το Παμπελοποννησιακό δήλωσε ως έδρα και το γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο νέος πρόεδρος της Παναχαϊκής, Χρήστος Λούβαρης, είχε την Παρασκευή (7/9) συνάντηση με τον αντιδήμαρχο της Πάτρας Νίκο Κωστόπουλο για το θέμα του Παμπελοποννησιακού σταδίου και την συμφωνία παραχώρησης του. Η Παναχαϊκή το έχει δηλώσει ως πρώτη έδρα για το πρωτάθλημα της Football League και περιμένει να υπογραφεί η συμφωνία για την χρησιμοποίηση του.

Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε θετικό κλίμα και μοιάζει πιθανό να κλείσει το θέμα με το γήπεδο μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι νομικές λεπτομέρειες με την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου και τον καθορισμό για το αντίτιμο που πρέπει να καταβάλλει η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχουν ήδη συζητηθεί.

Η Παναχαϊκή, πάντως, δήλωσε και το γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς, αφού χρειάζεται να υπάρχει και δεύτερη έδρα για το πρωτάθλημα. Αν υπάρξει πρόβλημα στην συμφωνία με τον δήμο θα πρέπει να αγωνιστεί εκεί.Το γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς έχει χωρητικότητα 2.000 θεατών και εκεί αγωνίστηκε η Παναχαϊκή στο πρόσφατο εντός έδρας φιλικό με τον Φωκικό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep