Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλειδί η έδρα»

Ο Τάσος Πάντος μίλησε για τους στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League.

Ο έμπειρος αμυντικός έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και είπε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αξιοποιήσουν την έδρα προκειμένου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να διαγράψει θετική πορεία.

 

«Στα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Οι ομάδες είναι κουρασμένες αλλά πιστεύω πως κάποια στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε, τα δείξαμε. Ποτέ δεν έκρινα μια ομάδα από τα φιλικά. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του Πρωταθλήματος. Η δυναμικότητα της ομάδας είναι να παίξει παιχνίδι υπομονής, να διασφαλίσει την άμυνα και να χτυπήσει στην κόντρα, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει βαθμούς. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρον την έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου να αποκτήσουμε δυναμική. Είμαστε μια ομάδα που προέρχεται από τη Football League και πρέπει να αξιοποιήσουμε τον ενθουσιασμό που θα έχουμε ως νεοφώτιστοι, ώστε να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την κατηγορία».

 

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε: «Τα Γιάννενα θεωρώ ότι έχουν επιπρόσθετο άγχος, επειδή αποτελούν ομάδα-ασανσέρ τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό έχουμε ως μοναδικό στόχο να παραμείνουμε. Αν έρθει κάτι καλύτερο καλώς ας έρθει, αλλά εμείς σκεφτόμαστε και δουλεύουμε γι' αυτό το στόχο. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε όλοι είναι το καλό της ομάδας. Και εγώ θέλω η ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω, αν μπορεί. Δεν πρέπει να ονειροβατούμε και να δίνουμε πολλές υποσχέσεις στον κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

Και ο Πάντος κατέληξε: «Το Πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ και μπορεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική να κρίνεται η παραμονή. Γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι. Ο κόσμος στα Γιάννενα έχει δίψα για το ποδόσφαιρο και θέλει να βλέπει τον ΠΑΣ στα. σαλόνια της Σούπερ Λίγκα. Θέλει συγκρατημένη αισιοδοξία και δουλειά, τίποτα άλλο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep