Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τριάρα στην Αλ Αΐν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε βελτιωμένος και επικράτησε 3-1 της ομάδας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 

Στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους οι «κυανόλευκοι» ικανοποίησαν, αλλά ηττήθηκαν από τη Σίβασπορ (3-1). Την Πέμπτη (28/07), όμως συνδύασαν απόδοση και αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Νάτσο Σκόκο, επικρατώντας 3-1.

 

Η ομάδα της Ηπείρου παρουσιάστηκε βελτιωμένη και άνοιξε το σκορ στο 28’ με κεφαλιά του Τζημόπουλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκου. Η ισοφάριση ήρθε από λάθος του Ταμπάση, που ανέτρεψε αντίπαλο, με τον Σκόκο να βρίσκει δίχτυα από την άσπρη βούλα στο 51’. Ωστόσο δύο τραγικά λάθη των γκολκίπερ της αραβικής ομάδας στο 66’ και το 69’ μετέτρεψαν σε σκόρερς τους Τζάνη και Μπεσέρα αντίστοιχα.

 

Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΣ την Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη (19:00) στο γήπεδο του Ζέεφελντ.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Χουτ, Λίλα, Κυριάκος, Βίλα, Ντε Βισέντι, Τζάνης, Κουέβας. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ταμπάσης, Πάντος, Κώτσιος, Μαργαρίτης, Μπεσέρα, Κειτά, Γεωργίου,  Πατσατζόγλου, Οικονόμου και Τζάνης.

ΑΛ ΑΪΝ: Νταβούτ (65΄Ουαλίντ), Ραμέ, Μοχάμεντ Φαγιέζ, Αλσάμσι (72’ Αμπντουλά), Σαλέμ, Ραντόι, Αμπντουλαζίζ Φαγιέζ, Μαλάλλα (88’ Νάσερ), Σκόκο, Μπαντέρ Μοχάμεντ (50’ Σαχάντ Αχμέντ), Ισμαέλ Αχμέντ (73’ Αμπντουλραχμάν).

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep