Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοιξε λογαριασμό ο Κουέβας

Ο Αργεντινός σκόραρε στη φιλική ήττα (3-1) του ΠΑΣ Γιάννινα από τη Σίβασπορ.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (25/07) η ομάδα της Ηπείρου και παρά την ήττα από τους σαφώς πιο έτοιμους Τούρκους άφησε καλές εντυπώσεις.

 

Η παρουσία των «κυανόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετή καλή δεδομένου ότι ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ τώρα ξεκίνησε να δουλεύει σε θέματα τακτικής, ενώ τις εντυπώσεις να κλέβει ο Έκτορ Λουίς Κουέβας και ο Άντι Λίλα.

 

Το ματς παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Χριστοβασίλης και περίπου 10 οργανωμένοι οπαδοί του συνδέσμου «Blue Vayeros». Η Σίβασπορ προηγήθηκε στο 46’ με τραβηγμένο πέναλτι που δόθηκε για μαρκάρισμα του Πάντου. Από την άσπρη βούλα ευστόχηε ο Ενεράμο. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 67’ με τον Ντε Βισέντι να βγάζει την κάθετη πάσα στον Κουέβας και τον Αργεντινό με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, η ομάδα της Τουρκίας ανέβασε στροφές στο φινάλε και το 3-1 διαμορφώθηκε από τέρματα των Μεμέτ Νας (84’) και Μουράτ Ακτά (87’).

 

ΠΑΣ: Ταμπάσης, Οικονόμου, Ανδράλας, Λίλα, Ντάσιος, Τσάνης, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Τζάνης, Μπεσέρα. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίσθηκαν οι Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Χούτ, Μαργαρίτης, Κειτά, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Γεωργίου, Κουέβας, Ντε Βισέντι.

 

ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Μιχάι, Ουγκούρ, Ναβρατίν, Μουράτ Ακτά, Χαϊρέτιν, Καντίρ, Κίλιτς, Ράντα, Οζκάρα, Γιλμάζ, Ενεράμο. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν οι Κότσα, Αλι Ατάμ, Ερντάλ, Ντιάν, Καράκας, Μεμέτ Νας, Μεντόζα, Μπάσεν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep