«Για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα»

Οι Χρήστος Τσιακίρης, Ηλίας Τσέλιος μίλησαν για το εκτός έδρας παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Εργοτέλης κυνηγά έως και την 4η θέση στην κανονική περίοδο, οπότε θέλει αποτέλεσμα την Τετάρτη (21/04, 15.30 ERTSPORTS 5) στη Φιλιππούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη, Χρήστος Τσιακίρης:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θα προσπαθήσει να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ο Εργοτέλης έχει δείξει ετοιμότητα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή θέση και να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς».

Ο μέσος Ηλίας Τσέλιος είπε:

«Θα δώσουμε το 100%. Είναι μια δύσκολη έδρα και το γήπεδο δεν είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι-οφ. Στόχος του Εργοτέλη είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε για να κυνηγήσουμε, αν όχι την πρώτη θέση, μέχρι και τη δεύτερη».

Last modified onΤρίτη, 20 Απρίλιος 2021 12:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep