«Θα τρέξουν πολύ»

Τι δήλωσαν για τα Τρίκαλα ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές Ορέστης Κατσούρρι, Γιώργος Μανουσάκης.

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (10/02) με τον ΑΟ Τρίκαλα μίλησαν στο κανάλι του Εργοτέλη στο Youtube ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης είπε:

«Νομίζω ότι είναι δυο ομάδες, οι οποίες από ό,τι έχω δει και στα πρώτα παιχνίδια είναι νεανικές, έχουν διάθεση να τρέξουν μέσα στο γήπεδο. Περιμένω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι, ποιοτικά από δύο ομάδες που θα τρέξουν πολύ».

Ο Ορέστης Κατσούρρι δήλωσε:

«Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Ξέρουμε αρκετά πράγματα. Έχει μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και έχει δείξει στα πρώτα παιχνίδια ότι είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις, ειδικά μέσα στην έδρα της».

Ο Γιώργος Μανουσάκης σχολίασε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Θα πάμε εκεί να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε να πάρουμε το τρίποντο και εκεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλή ποιότητα, πολύ βάθος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα για την κατηγορία».

Last modified onΤρίτη, 09 Φεβρουάριος 2021 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep