Ατομικό ο Κουατένγκ

Οι παίκτες του Εργοτέλη επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Κουατένγκ να κάνει ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Σαρρή, Ντουμάνη και Κουτάντο.

Στο γήπεδο του Παγκρητίου επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (2/2) οι παίκτες του Εργοτέλη μετά το ρεπό της Δευτέρας (1/2). Ο Κουατένγκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Σαρρής, Ντουμάνης και Κουντάντος. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας, σήμερα μετά απ’ το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης (0-1) την Κυριακή. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το χθεσινό ρεπό συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου όπου εκτέλεσαν πρόγραμμα σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο αποτελούνταν από τους παίκτες που πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον προχθεσινό αγώνα έκαναν προπόνηση αποκατάστασης. Στο άλλο γκρουπ συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανέβασαν ένταση με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει passing games, ταχυδύναμη και παιχνίδι περιορισμένου χώρου.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Σαρρής, Kwateng, Ντουμάνης και ο Κουτάντος.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση όπου ουσιαστικά η ομάδα μας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της και θα μπει στο ρυθμό της Σαββατιάτικης (6/2 14:45 – ΕΡΤ 3) αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2».

Last modified onΤρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep