«Επιτέλους τέλος»

Η δήλωση του Γιώργου Τουτζάρη για την έναρξη της Super League 2.

Το πρωτάθλημα στη Super League 2 ξεκινά το στις 16-17/1 και ο Γιώργος Τουτζάρης εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή, έπειτα από μεγάλο διάστημα αναμονής. Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη ανέφερε:

«Για όλους μας η λέξη που αυθόρμητα βγαίνει είναι....Επιτέλους τέλος.... στην ατελείωτη προσμονή της έναρξης ενός πρωταθλήματος που πέρασε από πολλά κύματα μέχρι να φτάσουμε να ακούσουμε πως ξεκινάμε το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μια κατάσταση πρωτόγνωρη και ταυτόχρονα ο βαθμός δυσκολίας που πρέπει να ξεπεράσουμε όλοι όσοι είμαστε συμμέτοχοι σε αυτό το πρωτάθλημα, πολύ μεγάλος από όλες τις πτυχές του εγχειρήματος.

Σίγουρα όποιος είναι πιο έτοιμος ψυχολογικά, συναισθηματικά και αγωνιστικά είναι αυτός που στο τέλος θα χαμογελάσει. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς. Προσδοκούμε μαζί με τη νέα χρονιά το νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2021 να είναι αντάξιο του θορύβου που δημιούργησε το προηγούμενο διάστημα η μη έναρξή του. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στους πρωταγωνιστές, παίκτες-προπονητές και κουράγιο σε όλους τους υπόλοιπους που φροντίζουν για την αρτιότερη προετοιμασία τους.

Ελπίζω ότι άμεσα θα επιτρέψουν σε δράση και οι υπόλοιπες κατηγορίες. Ήδη γίνεται μεγάλη προσπάθεια και όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου να δρομολογηθεί η επιστροφή και των ομάδων της Football League στο γήπεδο και εύχομαι ν’ ακολουθήσει και η Γ’ Εθνική».

Last modified onΣάββατο, 09 Ιανουάριος 2021 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep