Αιφνιδίασε τον ΟΦΗ ο Εργοτέλης

Εξαιρετική εμφάνιση του Εργοτέλη και φιλική νίκη (2-0) στην πρόβα τζενεράλε του ΟΦΗ.

Την καλύτερή του έως τώρα εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας πραγματοποίησε το Σάββατο (05/09) το βράδυ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο Εργοτέλης. Οι Κιτρινόμαυροι αν και είχαν στο απουσιολόγιό τους βασικούς ποδοσφαιριστές (Κόνραντ, Μπότε, Κουατένγκ, Μπουρσέλη) αιφνιδίασαν τον ΟΦΗ, έβγαλαν πολλές φάσεις και κατάφεραν να επικρατήσουν 2-0!

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη προηγήθηκε στο 7' με τον Μανουσάκη και ο ίδιος στο 40' με πέναλτι έκανε το 0-2. Είχε προηγηθεί ανατροπή του Τσέλιου από τον Βαφέα. Το τεστ αυτό ήταν πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, όμως οι Μελανόλευκοι έβγαλαν πολλές αδυναμίες και προβλημάτισαν.

ΟΦΗ: Βάτερμαν (46' Σωτηρίου), Μαρινάκης (60' Ουές), Βαφέας, Γιαννούλης, Κοροβέσης (60' Βούρος), Στάικος (23' Μίγγος), Σακόρ, Σαρδινέρο (60' Γκαργκαλατζίδης), Ναμπί (60' Γρίβας), Βαζ, Φιγκεϊρέδο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Νεράλ, Σερβιλάκης (70' Κατσούρρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής (70' Σαρρής), Πέιος, Μπουτσάκης (70' Αμπντουλαχί), Τσέλιος (76' Αλεξάκης), Κωστανάσιος (76' Αζίζι), Μανουσάκης, Σαλχί (60' Πατρινός).

Last modified onΣάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2020 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep