«Άλλαξε απότομα το πρόσωπό μας»

Το σχόλιο του Γιάννη Ταουσιάνη για την ήττα (1-3) από τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, δήλωσε μετά την εντός έδρας ήττα (1-3) της ομάδας του από τον Λεβαδειακό:

«Σίγουρα η ήττα είναι βαριά και το γεγονός ότι πάντα ένα χαμένο αποτέλεσμα είναι δυσάρεστο, το στενάχωρο είναι ότι έχουμε χάσει τον τρόπο παιχνιδιού σαν ομάδα. Το γρήγορο, το απλό ποδόσφαιρο και την αυτοπεποίθηση. Ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα έχουμε στην διαχείριση συναισθημάτων και καταστάσεων όταν ένα ματς δεν πηγαίνει καλά. Ό,τι μικροπροβλήματα και αν μας έχουν συμβεί σαν ομάδα, αυτό δεν δικαιολογεί το να χάσουμε την ομοιογένεια και τον τρόπο παιχνιδιού που είχαμε γιατί μόνο απ’ αυτή τη διαδικασία μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει είναι να επαναφέρουμε στο μυαλό μας την τάξη ώστε να διεκδικήσουμε μέσω αυτής της διαδικασίας τις πιθανότητες που μας μένουν στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος να γίνει ο απολογισμός. Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία ανάλυσης και τακτικής του παιχνιδιού καθώς από εμάς αλλά και στο σύνολο ήταν ένα κακό παιχνίδι, που ο αντίπαλος μετουσίωσε τις στιγμές του σε γκολ ενώ εμείς δεν τα καταφέραμε».

Ο προπονητής ρωτήθηκε για το αν μπορεί να γίνει τώρα η επανεκκίνηση και να επιτευχθεί η είσοδος στα play off, απατώντας:
«Τα πάντα μπορούν να γίνουν. Όπως έχει αλλάξει το πρόσωπο μας έτσι απότομα τον τελευταίο καιρό με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να το επαναφέρουμε. Πίστη πάνω απ’ όλα χρειάζεται και δουλειά».

Last modified onΔευτέρα, 02 Μάρτιος 2020 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep