Τρίτος με τεσσάρα

Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-4 του Πλατανιά στα Χανιά.

Στο πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο είχε ηττηθεί. Τώρα στα Χανιά πήρε το... αίμα του πίσω. Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-4 του Πλατανιά στα Περιβόλια, για την 13η αγωνιστική της Super League 2 και ανέβηκε στην τρίτη θέση, έστω με παιχνίδι περισσότερο. Αυτή ήταν η έβδομη φετινή νίκη για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, ενώ για εκείνη του Γιάννη Τάτση ήταν η έκτη ήττα στο πρωτάθλημα και τρίτη εντός έδρας.

Ο Μανώλης Ροβίθης άνοιξε το σκορ στο 22' με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Τσέλιος από τον Νιαυραδάκη. Στο 34' ο Μπουτσάκης αξιοποίησε το γύρισμα του Ροβίθη και σκόραρε με προβολή μέσα από την περιοχή. Ο Πλατανιάς ξαναμπήκε στο ματς στο 58', ύστερα από εξαιρετικό σουτ του Λεϊρία έξω από την περιοχή, που κατέληξε στα δίχτυα. Στο 64', όμως, ένα αυτογκόλ του Τσαμούρη έδωσε στον Εργοτέλη προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Πλατανιάς πίεσε για να μειώσει εκ νέου, αλλά στο 90'+2' ο Έφορντ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή "καθάρισε" το ματς μια και καλή για τον Εργοτέλη. Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει στο 90'+3' με κεφαλιά του Τσαμούρη από σέντρα του Ουές. 

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 58' Λεϊρία, 90'+3' Λουκίνας - 22' πεν. Ροβίθης, 34' Μπουτσάκης, 64' αυτ. Τσαμούρης, 90'+2' Έφορντ

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πογιατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (62' Παπαδόπουλος), Σμυρνάκης, Λεϊρία, Νιαυραδάκης (71' Πουρζιτίδης), Κωστίκος (46' Ουές), Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης (69' Κοιλιάρας), Μπότε, Μπρους, Μπουτσάκης (79' Πέιος), Τσέλιος (62' Μπουρσέλης), Μπαράτα, Έφορντ, Ροβίθης

Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Μαρία Δέτση (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep