«Πίκρα και νευρικότητα»

Πώς αντιμετώπισε ο Γιώργος Τουτζάρης την αποχώρηση του Νίκκι Παπαβασιλείου και τι είπε για τον νέο προπονητή του Εργοτέλη, Γιάννη Ταουσιάνη.

«Αυτές είναι οι επιλογές των ανθρώπων και απ' αυτές χαρακτηριζόμαστε. Το μέλλον δείχνει αν αυτές είναι σωστές». Με αυτή τη δήλωση τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Νίκκι Παπαβασιλείου από τον πάγκο του Εργοτέλη ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Τουτζάρης. Παράλληλα στην παρουσίαση της Πέμπτης (05/09) χαρακτήρισε έτοιμο και ώριμο τον Γιάννη Ταουσιάνη να συνεχίσει το πλάνο.

Αρχικά είπε για τον νέο τεχνικό των «κιτρινόμαυρων»:

«Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι από εδώ, έχει δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια τόσο στον Εργοτέλη όσο και σε άλλες ομάδες του νησιού. Αυτή είναι η δεύτερη του θητεία στην ομάδα και ελπίζω να είναι μακροβιότερη των άλλων. Εμείς δεν έχουμε διάθεση να φεύγουν οι προπονητές από εδώ. Φεύγουν μόνοι τους. Δεν έχει υπάρξει λύση συνεργασίας με κάποιον επειδή το θέλαμε εμείς. Ελπίζουμε αν κάποια στιγμή συμβεί το ίδιο, να είναι για καλό. Ο Γιάννης ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαμε μιλήσει και το καλοκαίρι όταν υπήρχε το ενδεχόμενο της φυγής του κ. Παπαβασιλείου και τηρουμένων των συνθηκών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι η κατάλληλη επιλογή για να συνεχίσει αυτά που έχουν αρχίσει δύο χρόνια πριν στην ομάδα.

Όλοι πιστεύουμε ότι είναι έτοιμος και ώριμος να συνεχίσει αυτό το πλάνο που τρέχει εδώ και δύο χρόνια και μπαίνοντας σε μια δύσκολη χρονιά που είναι πολύ σημαντική για τον Εργοτέλη καθώς στο τέλος αυτής θα κάνουμε έναν απολογισμό για να δούμε τι καταφέραμε δηλαδή πώς ξεκινήσαμε και που φτάσαμε την ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την επιλογή μας όπως το ίδιο ελπίζουμε να είναι και ο κόουτς για την αποδοχή αυτής της πρόσκλησης ή πρόκλησης του Εργοτέλη και θέλουμε στο τέλος ο κόσμος να είναι χαρούμενος για αυτά που θα πετύχουμε. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και επομένως παίζοντας καλό ποδόσφαιρο όπως τα τελευταία δύο χρόνια να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Καλωσορίζω τον κόουτς, του εύχομαι ότι καλύτερο και χαιρόμαστε πάρα πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία».

Σε ερώτηση αν η φυγή του Παπαβασιλείου έπιασε απροετοίμαστους τους ανθρώπους του Εργοτέλη τόνισε:

«Εννοείται ότι είσαι απροετοίμαστος με την έννοια ότι δεν το περίμενες εκείνη την χρονική στιγμή, όταν ένα πρωί σου λένε ότι θα φύγω και μάλιστα στην μέση της προετοιμασίας. Τις πρώτες στιγμές που ανακοίνωσε ο κ. Παπαβασιλείου την αποχώρησή του, υπήρξε μια πίκρα και μια νευρικότητα. Προσπάθησα να είμαι ήρεμος ώστε να αποφασίσω για την επόμενη ημέρα. Αυτές είναι επιλογές των ανθρώπων και απ’ αυτές χαρακτηριζόμαστε και το μέλλον δείχνει αν αυτές οι αποφάσεις είναι σωστές. Φυσικά και οι ομάδες πρέπει να προχωράνε ό,τι και αν συμβεί και γι’ αυτό είμαστε εδώ ώστε να διαχειριζόμαστε τις οποιεσδήποτε καταστάσεις και να μπορεί η ομάδα να προχωράει στο επόμενο βήμα.

Είμαστε λοιπόν πάντα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα.Το καλοκαίρι είχε γίνει προεργασία, σε μια σχετική ανακοίνωση είχαμε κάνει γνωστό ότι είμαστε έτοιμοι και όλο αυτό γιατί γνωρίζουμε τις φιλοδοξίες των προπονητών. Δε θα μας πάρει πάνω από τρεις μέρες να επανέλθουμε πλήρως και να πάρει η ομάδα τον δρόμο της και να συνεχίσουμε στη μετά Παπαβασιλείου εποχή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep