«Τρομερό passing game»

Ο σκόρερ του Εργοτέλη στο ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, Ηλίας Τσέλιος, σχολίασε το γκολ της ομάδας του.

[googlead][/googlead]

Ο σκόρερ της ομάδας του Εργοτέλη κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό (1-0), Ηλίας Τσέλιος, εκπροσωπώντας τους παίκτες της ομάδας του στην συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε ότι ο Εργοτέλης είχε την κυριαρχία απ’ την αρχή του παιχνιδιού, ενώ επεσήμανε ότι το σκορ να μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εμφάνισή του. Όσον αφορά εμάς, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχοντας την κυριαρχία απ’ το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση δηλαδή passing game και κατοχή. Δεν μας βγηκε στο πρωτο ημίχρονο κάποιο γκολ. Στην επανάληψη μπήκαμε με την ίδια θέληση και διάθεση και καταφέραμε να σκοράρουμε στην πρώτη μας ευκαιρία. Μπήκε το γκολ μετά από μια ωραία ομαδική προσπάθεια. Μετά κλειστήκαμε πίσω γιατί το γήπεδο δεν βοηθούσε πολύ στο να αναπτυχθούμε και ήρθε το αποτέλεσμα το οποίο αξίζαμε αλλά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ».

Για το γκολ που πέτυχε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ καθώς βοήθησα την ομάδα. Ήταν το γκολ της νίκης. Αυτό ήρθε έπειτα από τρομερό passing game και ένα πολύ ωραίο τελείωμα το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει άλλες δύο τρεις φορές μέσα στο ματς».

Για το ότι η ομάδα του δεν αποδίδει σε μεγάλο βαθμό όταν αγωνίζεται εκτός έδρας:
«Οταν παίζουμε εκτός, τα γήπεδα είναι ακατάλληλα για ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολύ λάσπη, λακούβες και εκεί δεν μας βγαίνει το παιχνίδι μας. Αυτό που κάνουμε δηλαδή στην προπόνηση. Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο αλλά θα προσαρμοστούμε στην συνέχεια να το διορθώσουμε και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όσον αφορά τα παιχνίδια στο Παγκρήτιο, εκεί αισθανόμαστε πολύ δυνατοί και γι’ αυτό έρχονται τα θετικά αποτελέσματα».

Media

Last modified onΣάββατο, 16 Φεβρουάριος 2019 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep