Κράτησε «ανοικτό» σκορ

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης που έχασε πολλές ευκαιρίες για σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Εργοτέλης είναι η μοναδική ομάδα της Football League που βρέθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία. Οι ποδοσφαιριστές του, όμως, δεν κατάφεραν να φέρουν μεγάλη αντίσταση στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, με αποτελέσματα να ηττηθούν 1-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο στο ματς της Πέμπτης (07/02) για την 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Η ομάδα της Αρκαδίας παρά τις 11 τελικές προσπάθειες στα πρώτα 45 λεπτά έμεινε χωρίς γκολ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, είχαν πάρα πολλά προβλήματα αμυντικά, αφού ο Μπαχανάκ στο αριστερό άκρο της άμυνας δεν κατάφερε να βρει λύσεις και η φιλοξενούμενη δημιούργησε πολλά προβλήματα από εκεί. Παράλληλα οι Κρητικοί στάθηκαν άτυχοι, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγέςμ με τους Μπαχανάκ (18’), Έφορντ (26’) να φεύγουν με προβλήματα τραυματισμών. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ ήρθε νωρίς για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος συνέχισε να έχει πολύ επιθετική φιλοσοφία σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Ο Ρόλε στο 50ό λεπτό με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη να αντιδράσουν, Η ομάδα της Κρήτης έχει κάποια παράπονα για ένα μαρκάρισμα του Καπνίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή στο 48ο λεπτό από τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά από την τηλεοπτική επανάληψη της φάσης δεν φάνηκε να υπάρχει κάποια παράβαση που να δικαιολογούσε πέναλτι.

Το 0-1 δίνει σαφές προβάδισμα στους Αρκάδες εν όψει της ρεβάνς στην Τρίπολη σε 15 ημέρες. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Σκόρερ: 50’ Ρόλε

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ (18’ Κοιλιάρας), Οικονόμου, Μαζουλουξής (70’ Γροντής), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Έφορντ (26’ Καπνίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Ρόλε (69’ ερνάντεζ), Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας (61’ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (86’ Ματριακαρντί), Καλτσάς, Μανιάς.

ΔIAITHTHΣ: Παπαπέτρου (Αθήνας)

ΒΟΗΘΟΙ: Φωτόπουλος, Δέτση (Αθήνας)

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep