Μήνας «φωτιά» για Εργοτέλη

Δύσκολο πρόγραμμα περιμένει τον Εργοτέλη μέσα στον Φεβρουάριο με έξι αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League και το Κύπελλο Ελλάδος. Δύσκολο πρόγραμμα περιμένει τον Εργοτέλη μέσα στον Φεβρουάριο με έξι αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League και το Κύπελλο Ελλάδος.

Με έξι ματς σε λιγότερο από 24 μέρες θα πρέπει να βγάλει ο Εργοτέλης τον Φεβρουάριο. 

Αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις «προσφέρει» στον Εργοτέλη ο Φεβρουάριος εκτός από την πρόκληση πως είναι η μοναδική ομάδα της Football League που βρίσκεται στους «8» της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο μήνας ξεκινά με την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας στις 3 Φεβρουαρίου και ενδιάμεσα (7/2) θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη μάχη τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ακολουθεί ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ μετά υπάρχουν δύο εντός έδρας παιχνίδια, με τον ΑΟΧ Κισσαμικό (17/2) και τη Σπάρτη (24/2). Η ρεβάνς της Τρίπολης με τον Αστέρα δεν έχει οριστεί, αλλά θα είναι μεταξύ 26-28 Φεβρουαρίου. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκκι Παπαβασιλείου θα προσπαθήσει να κάνει την σωστή διαχείριση και να βγάλει με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις υποχρεώσεις μέσα σε μια κρίσιμη καμπή που θα καθορίσει και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ  
3 Φεβρουαρίου ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  
7 Φεβρουαρίου ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  
10 Φεβρουαρίου ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  
17 Φεβρουαρίου ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ              
24 Φεβρουαρίου ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΣΠΑΡΤΗ  
26-28 Φεβρουαρίου ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  
Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 12:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep