«Χαρούμενος που επέστρεψα»

Ο Γιάννης Κοιλιάρας επέστρεψε στην ομάδα του Εργοτέλη. Ο Γιάννης Κοιλιάρας επέστρεψε στην ομάδα του Εργοτέλη.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας ανακοινώθηκε από τον Εργοτέλη και επέστρεψε στους «κίτρινους» με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει όσο το δυνατόν πιο ψηλά, όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις. 

Χαρούμενος που επέστρεψε στον Εργοτέλη δήλωσε ο Γιάννης Κοιλιάρας που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και αμέσως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στην ίδια πόλη, αλλά σε άλλη ομάδα. Η τοποθέτησή του στην επίσημη σελίδα του Εργοτέλη μετά την υπογραφή συμβολαίου για ενάμιση χρόνο: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Εργοτέλη. Την ομάδα την παρακολουθούσα και την γνώριζα πολύ καλά. Έχει ποιοτικούς παίκτες, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και χαίρομαι που πλέον είμαι και εγώ ένα κομμάτι της. Επίσης χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με τον κ. Παπαβασιλείου για τον οποίο έχω ακούσει και βλέπω τα καλύτερα. Πιστεύω ότι η προσαρμογή μου θα είναι πολύ γρήγορη. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα κυνηγήσουμε τις πρώτες θέσεις με στόχο να πάμε φέτος όσο πιο ψηλά γίνεται και στη συνέχεια εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στην Super League».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κοιλιάρα. Ο Ηρακλειώτης ακραίος αμυντικός ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του ΟΦΗ υπέγραψε σήμερα το βράδυ συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους».  

ΙNFO 

O Γιάννης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 9-6-1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηροδότου. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηρόδοτο (Δ Εθνική), ΠΑΝΟΜ (Δ’ Εθνική), Εργοτέλη (Super League), Τρίκαλα (Γ Εθνική), Παναχαϊκή (Γ’ και Β Εθνική), Εργοτέλη (Super League), Ηρόδοτος (Γ Εθνική), ΟΦΗ (Γ’ Εθνική, Football league, Super League).

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 00:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep