Μόνο Πρωτοχρονιά

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του απαιτητικού διαστήματος στις αρχές Ιανουαρίου με συχόμενα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του απαιτητικού διαστήματος στις αρχές Ιανουαρίου με συχόμενα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα πάρουν ρεπό μόνο την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, αφού τους περιμένουν διπλές υποχρεώσεις τις πρώτες ημέρες του 2019. 

Η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος φέρνει έναν έξτρα αγώνα στις αρχές Ιανουαρίου για τον Εργοτέλη και το ξεκίνημα του 2019 είναι απαιτητικό. Οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου έχουν ήδη ακολουθήσει σκληρό πρόγραμμα προπόνησης και την Κυριακή (30/12) βρέθηκαν στο γήπεδο πρωί και απόγευμα, ενώ για την Δευτέρα (31/12) δούλεψαν μόνο το πρωί.

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς είναι η μόνη που θα είναι ελεύθεροι και από την Τετάρτη (2/1) θα βρεθούν στο γήπεδο για να μπουν σε διαδικασία προετοιμασίας αρχικά για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/1) με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Παγκρήτιο. Αυτή η αναμέτρηση είναι κομβική για την ομάδα του Εργοτέλη, αφού είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες και να κλείσει την ψαλίδα στις πρώτες θέσεις και να τον φέρει πάλι πιο κοντά στην 2η θέση της βαθμολογίας. 

Παράλληλα το μυαλό των ποδοσφαιριστών βρίσκεται στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΟΦΗ, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (8/1, 19:30) και να έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους στην πόλη του Ηρακλείου. Το πρόγραμμα της Δευτέρας (31/12) περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής λειτουργίας, ενώ προηγουμένως υπήρξε ανάλυση σε video.

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep