«Μπορεί άνοδο ο Εργοτέλης»

Ο Ηλίας Τσέλιος σχολίασε την κλήρωση Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αλλά και την πορεία του Εργοτέλη.

Ικανοποιημένοι είναι στον Εργοτέλη με την κλήρωση στους «16» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Ηλίας Τσέλιος. Ο νεαρός μέσος σχολίασε στην ΚΡΗΤΗ TV την κλήρωση λέγοντας: «Μας άρεσε. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, θεωρητικά φαβορί, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε δυο ματς μπροστά σε πολύ κόσμο».

Ο 21χρονος μέσος αφού δήλωσε περήφανος για την πρόκριση κατά του Άρη τον οποίο χαρακτήρισε «μια από τις καλύτερες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία», δεν δίστασε να μιλήσει και για το όνειρο που έχει αυτός και οι συμπαίκτες του: «Δεν είναι αυτοσκοπός μας, δε θα μας πάρουν τα κεφάλια αλλά ναι, εμείς πιστεύουμε βλέποντας τις άλλες ομάδες πως μπορούμε να φέρουμε τον Εργοτέλη ξανά στη Super League».

Ο Τσέλιος αναφέρθηκε και στο μεγάλο του προσωπικό όνειρο, να επιστρέψει μια μέρα στην ΑΕΚ και να καθιερωθεί... «Στην ΑΕΚ μεγάλωσα! Τι άλλο όνειρο να είχα από το να επιστρέψω εκεί και να παίξω», είπε χαρακτηριστικά...

Πλέον στον Εργοτέλη ξεχνούν την πρόκριση επί του Άρη, με τον 21χρονο μέσο να υπογραμμίζει: «Μόνο το πως θα κερδίσουμε και την Παναχαϊκή, σκεφτόμαστε τώρα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep