«Νίκη και καλό ποδόσφαιρο»

Το μήνυμα του Γιάννη Μπουτσάκη στον Εργοτέλη εν όψει Ηροδότου. Διαθέσιμοι Ροβίθης, Καπνίδης.

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Εργοτέλης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και ο Γιάννης Μπουτσάκης έδωσε το σύνθημα για το διπλό. Όπως ανέφερε:

Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πολλές πλευρές. Ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες της πόλης μας οι οποίες μετά από πολλά χρόνια συναντιούνται ξανά σε επίπεδο πλέον Football League.

Ο Ηρόδοτος είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος, ειδικά μέσα στην έδρα του. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας όπως γνωρίζουμε όμως πολύ καλά και τις δυνατότητες της ομάδας μας. Δουλεύουμε με εντατικό ρυθμό καθημερινά και βελτιωνόμαστε συνεχώς σαν ομάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και το ίδιο πράξαμε και αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη».

Η προετοιμασία συνεχίστηκε την Παρασκευή (30/11) υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά με δύο επιστροφές για τον Νίκκι Παπαβασιλείου. Συγκεκριμένα, οι Αντώνης Καπνίδης, Μανώλης Ροβίθης μπήκαν σε κανονικό ρυθμό και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα ο Αντώνης Μπουρσέλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep