Ψάχνει έδρα ο Εργοτέλης

Κλείνει το Παγκρήτιο Στάδιο για συντήρηση του χλοοτάπητα.

Σε αναζήτηση γηπέδου βρίσκεται ο Εργοτέλης για να το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του με την Κέρκυρα στις 9 Δεκεμβρίου. Οι Κρητικοί δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Παγκρήτιο, το οποίο θα παραμείνει κλειστό ως τις 19/12, προκειμένου να γίνουν οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στον χλοοτάπητα.

Οι εργασίες είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες, όπως φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια του Εργοτέλη, την ώρα μάλιστα που το Στάδιο είναι υποψήφιο για να αποτελέσει την επόμενη έδρα της Εθνικής ομάδας.

Τα υποψήφια γήπεδα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Εργοτέλης για το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι του ΟΦΗ και του Ηροδότου. Πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού που είναι διαθέσιμο εκείνη την αγωνιστική, μιας και ο Ηρόδοτος θα παίξει εκτός έδρας στα Τρίκαλα. Αντίθετα, ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 9/12 τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Η ανακοίνωση της εταιρείας που διαχειρίζεται το Παγκρήτιο στάδιο αναφέρει:

«Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, ενημερώνει τους αθλητικούς συλλόγους, αθλούμενους και αθλητές, του κεντρικού γηπέδου του Παγκρητίου Σταδίου, ότι σε συνέχεια της ετήσιας προγραμματισμένης συντήρησης του χλοοτάπητα την Δευτέρα 26/11/2018, (γενική σπορά με ψυχρόφιλο χλοοτάπητα), το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου θα μείνει κλειστό μέχρι και τις 19/12, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπευθύνου συντήρησης.

Έως την συγκεκριμένη ημερομηνία, οι δραστηριότητες που είναι καθημερινά προγραμματισμένες στον χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου (ακαδημίες ποδοσφαίρου, προπόνηση ποδοσφαιρικών ομάδων), μεταφέρονται στο βοηθητικό γήπεδο, του οποίου η συντήρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep