«Με ψυχολογία στα ύψη»

Ο Ηλίας Τσέλιος δηλώνει πως η ομάδα του Εργοτέλη έχει την ψυχολογία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων. Ο Ηλίας Τσέλιος δηλώνει πως η ομάδα του Εργοτέλη έχει την ψυχολογία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων.

Ο Ηλίας Τσέλιος παραδέχθηκε πως τα τελευταία αποτελέσματα βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη να «χτίσουν» ψυχολογία. 

Ο Εργοτέλης είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα και φυσικά την πρόκληση να συνεχίσει το σερί της στο πρωτάθλημα με την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου, Ηλίας Τσέλιος, μίλησε για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλίας και φυσικά για το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις του Ηλία Τσέλιου:  

«Γνωρίζουμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί γι αυτή την αναμέτρηση. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη κάτι που βλέπουμε πως αποτυπώνεται τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για μας  και θα πάμε να δώσουμε το 100% όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να πάρουμε την νίκη. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την ίδια διάθεση, σοβαρότητα και αγωνιστικότητα που παρουσιάσαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια μας». 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 

Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκκι Παπαβασιλείου αυτό του Μανόλη Ροβίθη, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Οι «18» που επιλέχθηκαν για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/11) με τα Τρίκαλα είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Γιακούμπου, Λαμπάκης, Κοζορώνης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Καπνίδης, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Αντωνίου, Σταθόπουλος. 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep