Η 18άδα με ΠΑΟΚ

«Να χαρούμε το ματς», λέει ο αμυντικός του Εργοτέλη, Κυριάκος Μαζουλουξής για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση που λέγεται ΠΑΟΚ είναι ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την Τετάρτη (14/11, 15:00) τον Δικέφαλο του Βορρά στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων και χαρακτηριστικές του πώς αντιμετωπίζουν το ματς είναι οι δηλώσεις του αμυντικού, Κυριάκου Μαζουλουξή. Όπως ανέφερε:

«Παίζουμε απέναντι σ' ένα σπουδαίο αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι κίνητρο για όλους μας και ιδίως για τους νεαρούς παίκτες. Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια συνεχεία σε αυτό το σερί που έχουμε χτίσει στο πρωτάθλημα μέσα από την πολύ καλή αγωνιστική μας παρουσία. Θα κοιτάξουμε να χαρούμε το ματς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και ν απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι».

Στην αποστολή ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν συμπεριέλαβε τους Χανιωτάκη, Βογιατζή, Λαμπάκη, Χατζηδίμπα, Μανουσάκη, Κατσούρρι, Κουατένγκ και Αντωνίου. Η 18άδα: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Yakubu, Βουτσάς, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Ροβίθης, Σταθόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep