«Δεν μπαίνεις για να χάσεις»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου μίλησε για την πρόκληση του Εργοτέλη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (14/11, 15:00) ο Εργοτέλης για το Κύπελλο Ελλάδος και ο τεχνικός, Νίκκι Παπαβασιλείου σε δηλώσεις του χαρακτήρισε το ματς πρόκληση και ζήτησε μεγάλη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Όπως ανέφερε στο Metropolis 95,5:

Πώς αντιμετωπίζετε το παιχνίδι;

«Γνωρίζουμε ότι οι διεθνείς θα λείπουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Ο ΠΑΟΚ έχει 25-26 παίκτες μεγάλης αξίας και ποιότητας, πολύ μεγαλύτερης από το δικό μας ρόστερ. Εμείς είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά. Αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα.

Είναι ένα παιχνίδι - πρόκληση για τους παίκτες. Και ο ΠΑΟΚ είναι αναμφισβήτητα μεγάλη και σοβαρή ομάδα. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όμως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, πολύ συγκέντρωση τακτικά. Ποτέ δεν μπαίνεις στο γήπεδο για να χάσεις».

Θα έχει κόσμο το γήπεδο;

«Σαφώς θα έχει. Θα προσελκύσει κόσμο ο ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει πάρα πολύ κόσμο, όμως θα έχει την ευκαιρία να δει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά και ο κόσμος του Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να δει τον ΠΑΟΚ».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας:

«Πολύ αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Στην Κύπρο έκανε πράγματα και έφερε και καλά αποτελέσματα για το μέγεθος της Κύπρου. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο, μία καλή πορεία και να έχει τα αποτελέσματα που θέλει ο κόσμος της Ελλάδας».

Last modified onΤρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 13:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep