Στα «χακί» ο Βογιατζής

Η αποστολή του Εργοτέλη αναχώρησε με προορισμό την Λακωνία και τον αγώνα του Σαββάτου (10/11) με την Σπάρτη. Η αποστολή του Εργοτέλη αναχώρησε με προορισμό την Λακωνία και τον αγώνα του Σαββάτου (10/11) με την Σπάρτη.

Αναγκαστική απουσία για τον Εργοτέλη αυτή του Βασίλη Βογιατζή, ο οποίος έκανε την τελευταία του προπόνηση την Παρασκευή (9/11) και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του. 

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη έκαναν την τελευταία τους προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (10/11, 15:00) στη Λακωνία και η αποστολή αναχώρησε με προορισμό τον Πειραιά και στη συνέχεια την πόλη της Σπάρτης. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει τον Κοζορώνη που μόλις την Τετάρτη (7/11) μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ στις απουσίες των ερχόμενων ημερών θα προστεθεί αυτή του Βασίλη Βογιατζή, ο οποίος θα παρουσιαστεί την Δευτέρα (13/11) για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Οι «κιτρινόμαυροι» των δύο διαδοχικών νικών στο πρωτάθλημα γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αλλά ποντάρουν στην καλή τους κατάσταση, προκειμένου να κάνουν το 3Χ3 και να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις. Εκτός έμειναν ακόμα οι Χανιωτάκης, Βουτσάς, Πάτας, Μανουσάκης, Κατσούρρι, και Αντωνίου.

Η αποστολή: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Λαμπάκης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος, Κουατένγκ, Iατρούδης, Καπνίδης, Οικονόμου, Χατζηδίμπας, Μπουρσέλης και Ροβίθης.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep