«Θέλουμε Super League»

Ρεαλιστικός στόχος η Super League 2, αλλά επιθυμία για Super League έχει ο Εργοτέλης, σύμφωνα με τον Χρήστο Μπάτζιο.

Κουρασμένοι από την προετοιμασία είναι στον Εργοτέλη και ανυπομονούν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Χρήστος Μπάτζιος. Ο εκ των αρχηγών των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Πόντου, το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε o Χρήστος Μπάτζιος:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:
«Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είμαστε κουρασμένοι από την προετοιμασία που κράτησε 2,5 μήνες ενώ θα έπρεπε να είχε τελειώσει πριν από ένα μήνα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και από την παρουσία μας στα φιλικά τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Βέβαια τα επίσημα μετράνε και εκεί θα δείξουμε την αξία μας».

Για το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πόντου:
«Είναι ένα δύσκολο ματς. Η πρεμιέρα κρύβε πάντα παγίδες. Έχει έμπειρους παίκτες αν και η ομάδα φτιάχτηκε αργά. Έχει αξιόλογο ρόστερ και προπονητή. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως και σε κάθε ματς άλλωστε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά του Απόλλωνα και συνεχίζουμε την προετοιμασία για τον αγώνα».

Για τον φετινό στόχο του Εργοτέλη:
«Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και η νίκη. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Η Super League 2 είναι ένας ρεαλιστικός στόχος αλλά θα παλέψουμε και για τη Super League 1 αν και είναι δύσκολο. Ο Εργοτέλης δεν έχει αλλάξει φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε νέα παιδιά με ταλέντο και φιλοδοξία».

Για το πρωτάθλημα της Football League:
«Αποτελείται από καλές και ιστορικές ομάδες. Φαβορί ξεκάθαρο δεν υπάρχει αλλά δυνατές είναι η Παναχαϊκή, η Δόξα, ο Βόλος και ο Ηρακλής. Πέρυσι πολλές ομάδες είχαν πρόβλημα επιβίωσης και ίσως και φέτος να γίνει ο ίδιο. Αυτό ευτυχώς δεν συμβαίνει στην ομάδα μου, που αποπνέει υγεία. Δουλεύουμε απρόσκοπτα και υπάρχει οικογενειακό κλίμα και ομοιογένεια. Υπάρχει δέσιμο».

Για την αλλαγή προπονητή:
«Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία αλλά πάνω κάτω και ο Τάκης Γκώνιας και ο Νίκκι Παπαβασιλείου κοιτάνε οι ομάδες τους να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο. Φέτος θα βάλουμε και περισσότερο τον… ρεαλισμό στο παιχνίδι μας. Θα κοιτάξουμε και το θέαμα και την ουσία. Τα αποτελέσματα μετράνε και θα επιδιώξουμε το καλύτερο».

Για τις άλλες κρητικές ομάδες της Football League:
«Παίξαμε και με τρεις στα φιλικά. Ο Ηρόδοτος έχει δείξει θετικά πράγματα στα φιλικά και έχει κόσμο και νέα Διοίκηση. Ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός πέρυσι τερμάτισε 4ος και έχει ψηλό στόχο, αφού είναι και αυτή μία υγιής ομάδα με σταθερή Διοίκηση. Ο Πλατανιάς προέρχεται από την Σούπερ Λιγκ και αυτό τα λέει όλα. Έχει σωστές βάσεις και καλό σύνολο».

Για τα ματς Κυπέλλου με ΠΑΟΚ και Άρη:
«Είναι ματς πρόκληση. Θα είναι πόλος έλξης για τους φιλάθλους της πόλης. Δεν πήραμε την νίκη που αξίζαμε στο ματς με τον Αήττητο Σπάτων (1-1). Δεν φοβόμαστε όμως καμία ομάδα και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τον ίδιο:
«Είμαι τυχερός που είμαι στον Εργοτέλη. όλα πήγαν καλά έως τώρα με όποιον πρόεδρο και να είχαμε. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Ο Εργοτέλης είναι ευκαιρία για κάθε παίκτη. Στόχος μου είναι να προσφέρω και θα ήθελα να παίξω με τον Εργοτέλη στη Super League».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep