Αναβολή για Κάιπερς

Αναβολή για την υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς πήρε ο Εργοτέλης. Αναβολή για την υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς πήρε ο Εργοτέλης.

Ο Εργοτέλης ζήτησε να μην εκδικαστεί η υπόθεση για την επιβολή προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα (1/10) στην ΕΠΟ. 

Στην συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τέθηκε το θέμα της επιβολής προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς και ο Εργοτέλης δεν θέλησε να συζητηθεί τη Δευτέρα (1/10) . Το FL News   βρέθηκε στη συνεδρίαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ:

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ του Ηρακλείου, Δημήτρης Καρπετόπουλος, ζήτησε να πάρει αναβολή για αρκετές εβδομάδες αργότερα επειδή η υπόθεση έχει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και θα πρέπει να παρθεί απόφαση για αυτή, να υπάρχει δεδικασμένο και το σκεπτικό της απόφασης. 

Παράλληλα ο Δημήτρης Καρπετόπουλος έθεσε και θέμα μη αρμοδιότητας της Επιτροπής, αλλά αυτό όπως τόνισε θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Τελικά πήρε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου, όταν και θα συζητηθεί πάλι το θέμα του προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς που είναι ξένο σώμα στον Εργοτέλη μετά την άρνησή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.     

Last modified onΤρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep