Ντεμπούτο για δύο

Μόνο τερματοφύλακα άλλαξε στο σχήμα του Εργοτέλη ο Νίκκι Παπαβασιλείου στο δεύτερο επίσημο ματς.

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην 1η θέση του ομίλου του έχασε ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αήττητο Σπάτων, όμως ο τεχνικός, Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Ο ίδιος, άλλωστε, προχώρησε μόλις σε μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Ερμή Αμυνταίου.

Η μόνη αλλαγή που είχε ο Εργοτέλης σε σχέση με το προηγούμενο επίσημο ματς ήταν στην εστία, εκεί όπου ο Μανώλης Καλογεράκης πήρε τη θέση του Γιώργου Χανιωτάκη και έκανε το ντεμπούτο του με τους «κιτρινόμαυρους». Πρώτη εμφάνιση και για τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη. Ο 26χρονος μέσος πέρασε ως αλλαγή και φόρεσε ξανά τη φανέλα των Κρητικών σε επίσημο ματς μετά από 3,5 χρόνια (τελευταία του παρουσία στο Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 2-1 στις 22/03/15).

Μετά από έξι μήνες πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι και ο Μανώλης Ροβίθης. Ο 26χρονος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στις 12 Μαρτίου και στο ματς Κυπέλλου χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.

Last modified onΠέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 13:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep