Χωρίς Μπουρσέλη στα Σπάτα

Η αποστολή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων.

Την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων ολοκλήρωσε ο Εργοτέλης την Τρίτη (25/09) και εμφανίζεται έτοιμος να κάνει νικηφόρα πρεμιέρα στη φάση των ομίλων. Εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (26/09, 16:30) ο ποδοσφαιριστής, Γιάννης Μπουτσάκης δήλωσε:

«Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ’ αυτό στόχος είναι η νίκη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σ ένα αντίπαλο με τον οποίο θ’ αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία στο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Με συγκέντρωση, σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας είμαι σίγουρος ότι θα μπούμε με το δεξί στους ομίλους εκεί όπου στην συνέχεια μας περιμένουν δυο δύσκολα παιχνίδι απέναντι σε δυο μεγάλες ομάδες της Super League ΠΑΟΚ και Αρη».

Ο τεχνικός, Νίκκι Παπαβασιλείου απέκλεισε από την αποστολή τους Μπουρσέλη, Λαμπάκη, Χατζηδίμπα, ενώ δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και οι Κατσιμήτρος, Βογιατζής, Κατσούρρι, Μανουσάκης, Αντωνίου.

Η αποστολή: Χανιωτάκης, Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξης, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Καπνίδης, Έφορντ, Κοζορώνης, Βουτσάς, Σταθόπουλος, Πάτας, Ροβίθης, Κουατένγκ.

Last modified onΤρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep