Εύκολο πριν το επίσημο

Πιο βατό αντίπαλο πριν από την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα για τον Εργοτέλη επέλεξε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλείου. ΦΩΤΟ: Νίκκι Παπαβασιλείου Πιο βατό αντίπαλο πριν από την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα για τον Εργοτέλη επέλεξε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλείου.

Στον Εργοτέλη προτίμησαν να έχουν ένα εύκολο φιλικό παιχνίδι και χωρίς να ταξιδέψουν, πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωση για το Κύπελλο Ελλάδος, την Κυριακή (16/9). 

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου (17:45) ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού και αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό για την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου πριν την πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο σύλλογος του Ηρακλείου θα γνωρίζει τον αντίπαλο του το πρωί της Παρασκευής (7/9), όταν και θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ και θα φέρει απέναντι του ομάδα από μικρότερη κατηγορία, αλλά με το ταξίδι της μετάβασης σε όλες τις περιπτώσεις να «βαραίνει» την ομάδα της Football League. 

Η τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στον Πανθηραϊκό, ο οποίος πρόσφατα αιφνιδίασε τον Ηρόδοτο και τον υποχρέωσε σε ήττα 3-1 στην Σαντορίνη. Προτίμησε να μην υπάρξει κόντρα με άλλη ομάδα της Κρήτης, ή αντίπαλο από την Football League που θα ταξίδευε στο Ηράκλειο ώστε να μπει με μικρότερη κόπωση στην πρώτη αγωνιστική εβδομάδα της νέας σεζόν.   

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep