Τελικά... Καλλιθέα

Ο Μανώλης Νικολακάκης ακολούθησε το φετινό καλοκαίρι το δρομολόγιο Εργοτέλης - Ηρακλής - Καλλιθέα.

Ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε φέτος το καλοκαίρι ο Ηρακλής ήταν ο Μανώλης Νικολακάκης. Ο 27χρονος δεξιός μπακ, πάντως, αποχώρησε μετά την πρόσληψη του Παύλου Μυροφορίδη στον Γηραιό και έτσι μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης της επόμενης ομάδας του. Εν τέλει η Καλλιθέα ήταν αυτή που κέρδισε την υπογραφή του και ανακοίνωσε:

«Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Νικολακάκη. Ο Μανώλης Νικολακάκης είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην άμυνα κυρίως ως δεξί μπακ, αλλά και ως αριστερό μπακ. Έχει καταγράψει σχεδόν εκατό συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες σε ομάδες της Super League και της Football League στις διοργανώσεις του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνιζόμενος σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα, ΑΕ Λάρισα, Επισκοπή και με τελευταίο σταθμό την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018, τον Εργοτέλη που είχε 21 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Football League.

Ο Μανώλης Νικολακάκης δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση των τυπικών για τη μετεγγραφή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι να ενταχθώ σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Αθήνας. Η Καλλιθέα είναι μία από τις λίγες ομάδες, που τα τελευταία 25 χρόνια αγωνιζόταν αποκλειστικά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πιστεύω ότι κάτι καλό πάει να γίνει στην Καλλιθέα. Προπονητής και Διοίκηση, μου ανέλυσαν το πλάνο της ομάδας και είμαι πεπεισμένος, ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και η ομάδα να βρεθεί εκεί που ανήκει και της αξίζει. Όλοι μας θα δουλέψουμε σκληρά, το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Εύχομαι όλοι στην οικογένεια της Καλλιθέας να έχουμε υγεία και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια».

Ο Νικολακάκης, ήταν επιθυμία του προπονητή Σωτήρη Τζουμερκιώτη και αποτέλεσε το «δώρο» της Διοίκησης για τα γενέθλιά του (22 Αυγούστου)».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep