«Έχουμε πολλές δυνατότητες»

Αυτοπεποίθηση δίνουν στον Εργοτέλη οι εμφανίσεις στα φιλικά, κατά τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ικανοποιημένος από την απόδοση που είχε ο Εργοτέλης στη φιλική επικράτηση επί του Ηροδότου έμεινε ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» είδε αυτά που ήθελε από τους παίκτες του και στον χρόνο που απομένει ως την έναρξη του πρωταθλήματος θα διορθώσει όσα δεν του άρεσαν.

Ο Παπαβασιλείου δήλωσε μετά το φιλικό:

«Είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά αυτό που μετράει είναι ο τρόπος που δημιουργήσαμε φάσεις. Νομίζω σιγά-σιγά αφομοιώνουμε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και αν έχουμε καθαρό μυαλό τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

Κάναμε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε λίγο η εικόνα του παιχνιδιού και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά και τον τρόπο που δουλεύουν. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουνε πολύ αυτοπεποίθηση όπως και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και συμπεράναμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες. Η ομάδα βγάζει σε μεγάλο βαθμό πράγματα που επιθυμώ να βλέπω αλλά έχουμε ακόμη 3-4 εβδομάδες για να φτιάξουμε τις λεπτομέρειες, ώστε να προετοιμαστούμε και να γίνουμε μια καλή ομάδα».

Όσων αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε αυτή τη στιγμή κι άλλες προσθήκες. Ίσως να γίνει μια κίνηση για έναν παίκτη που θέλουμε να αποκτήσουμε αλλά και να μη γίνει αυτό είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep