«Συμπληρωμένο ρόστερ»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από την προετοιμασία του Εργοτέλη, όσο και από τις μεταγραφές που έγιναν.

Το ρόστερ του Εργοτέλη έχει συμπληρωθεί κατά 95% σύμφωνα με τον Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου σε δηλώσεις του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την έως τώρα προετοιμασία και άφησε ένα μικρό παράθυρο μίας ακόμα προσθήκης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο, θέληση και όρεξη για δουλειά. Στα ευχάριστα, βέβαια και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχοντας κατά 95% ίσως και 100% το ρόστερ συμπληρωμένο. Και αφήνω μια μικρή πιθανότητα διότι ίσως και αν χρειαστεί γίνει αργότερα μια ακόμα κίνηση. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα και γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν»

Για το οικογενειακό δπλό:

«Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μετράμε μια εβδομάδα προετοιμασίας. Τα παιδιά είχαν διάθεση, όμως είναι λογικό να βγάλουν και κούραση. Παράλληλα, βέβαια, είχαμε την είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποια νέα παιδιά που είναι μαζί μας στην προετοιμασία από την Κ19 έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε σωστά. Είμαστε μόλις στην αρχή. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ενημέρωσε ακόμα για τη χρήση Polar Team Pro στο οικογενειακό διπλό. Έτσι, καταγράφηκε η καρδιακή συχνότητα και προσδιορίζονταν η ένταση του κάθε παίκτη δίνοντας live ενημέρωση στο τεχνικό επιτελείο.

polla

Με τον τρόπο αυτό το προπονητικό επιτελείο μπόρεσε άμεσα μέσω του συστήματος καταγραφής να ελέγξει την προπονητική επιβάρυνση και αποκατάσταση με στόχο την ποιοτικότερη προετοιμασία της ομάδας.

Την Κυριακή (29/07) προγραμματίστηκε ρεπό και από τη Δευτέρα (30/07) η συνέχεια θα δοθεί με διπλές προπονήσεις.

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούλιος 2018 14:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep