«Δεν μπορεί να παίξει κανείς...»

Το μήνυμα του Εργοτέλη προς τον Ούγκο Κάιπερς και οι δηλώσεις Τουτζάρη, Παπαβασιλείου, ποδοσφαιριστών.

Ο Εργοτέλης άνοιξε την αυλαία της νέας σεζόν τη Δευτέρα (23/07) στο Παγκρήτιο Στάδιο και εκτός της οριοθέτησης των στόχων από την τεχνική ηγεσία υπήρξε και μήνυμα προς τον απόντα, Ούγκο Κάιπερς. Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή, Σταύρου Λαμπράκη, ο οποίος είπε για τον Βέλγο:

«Μας ενημέρωσε ότι έχει ωτίτιδα και δεν μπορεί να ταξιδέψει. Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά, είμαστε εδώ και τον περιμένουμε. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι με τον Εργοτέλη δεν μπορεί να παίξει κανείς… Δεν μπορεί να παίξει κανείς, γιατί ο Εργοτέλης έχει όλα τα δίκια με το μέρος του».

Ο Λαμπράκης μίλησε και για τον αείμνηστο, Απόστολο Παπουτσάκη, καθώς τη Δευτέρα συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τον θανάτό του:

«Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τον θάνατο του Απόστολου και είναι μια φορτισμένη ημέρα. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στον Εργοτέλη και το κρητικό ποδόσφαιρο και μας λείπει πάρα πολύ».

Για τους στόχους του Εργοτέλη ανέφερε:

«Είναι μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Ευελπιστούμε να υπάρχει υγεία στους παίκτες, πρόοδος, εξέλιξη και μέσα από καλό ποδόσφαιρο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε παιδιά με κίνητρο και φιλοδοξίες. Η ομάδα ξεκινά σε καλύτερες βάσεις».

Παπαβασιλείου: «Δύο, τρεις προσθήκες»

Ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Τουτζάρης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε σε όλους υγεία, ενώ ο τεχνικός Νίκκι Παπαβασιλείου σημείωσε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο. Όπως είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα δουλέψουμε πάνω στη φιλοσοφία για το τι ομάδα θέλουμε να είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο όπου ο κόσμος θα χαίρεται να έρχεται στο γήπεδο να βλέπει, αλλά από την άλλη να προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας.

ergpr

Οι στόχοι αυτοί είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι με επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχουμε σωστή ισορροπία, ενώ περιμένουμε και την αναδιάρθρωση για να δούμε τι θα γίνει. Όσον αφορά το ροστερ θα γίνουν ακόμα 2 με 3 μεταγραφικές κινήσεις. Βέβαια θα δούμε και κάποια πράγματα στην προετοιμασία και να χρειαστεί κάτι έξτρα, είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα εκπληρώσει την επιθυμία».

Για το πρωτάθλημα είπε:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και το γνωρίζουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε στο τι ομάδα θέλουμε να είμαστε εμείς και μετά θα γίνει προετοιμασία και στο τι είναι ο κάθε αντίπαλος, ώστε να πηγαίνουμε στα παιχνίδια πολύ καλά προετοιμασμένοι».

Μπουρσέλης: «Θα βοηθήσει η εμπειρία»

Για μεγαλύτερους στόχους μίλησε ο Αντώνης Μπουρσέλης και σημείωσε:

«Εύχομαι σε όλους εντός και εκτός της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Για εμάς είναι μια διαφορετική χρονιά σε σχέση με πέρυσι, όπου ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στο ξεκίνημα. Εφέτος είμαστε οργανωμένοι σε όλους τους τομείς, ξεκινάμε στην ώρα μας και πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα.

Οι στόχοι που έχουμε είναι μεγαλύτεροι από τους περσινούς. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Θα είναι δύσκολο και το φετινό πρωτάθλημα, καθώς όλες οι ομάδες θα είναι καλές και επικίνδυνες, εμείς όμως έχουμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς και πιστεύω θα βοηθήσει όλους μας να έχουμε μια καλή πορεία».

Μπουτσάκης: «Ξανά ποδόσφαιρο κυριαρχίας»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουτσάκη:

«Σε σχέση με πέρυσι ξεκινάμε στην ώρα μας και θα έχουμε μια καλύτερη προετοιμασία. Έχει περάσει μια χρονιά αυτή η ομάδα και πάμε για τη δεύτερη που θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Οι στόχοι σε αυτή την ομάδα είναι πάντα ψηλά και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να το πετύχουμε.

ergpro1

Όπως ο στόχος για την ομάδα είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, έτσι και ο προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσω ψηλά, ακολουθώντας την ομάδα. Είναι νωρίς και δεν ξέρει κανείς πώς θα κυλήσει το πρωτάθλημα, όμως εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε. Είναι επίσης σημαντικό που η ομάδα θα επιδιώξει πάλι να παίζει ένα καλό ποδόσφαιρο κυριαρχίας, το οποίο σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά που διψάνε για διάκριση, θα είναι καλό για την ομάδα».

Καπνίδης: «Πνεύμα νικητή»

Ο νεοαποκτηθείς, Αντώνης Καπνίδης στάθηκε στη θέληση όλων για διάκριση και δήλωσε:

«Ο Εργοτέλης είναι μια νέα σελίδα για εμένα. Αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα είναι να έχουμε την υγεία μας, να δουλέψουμε με ταπεινότητα και πολύ, ώστε να βελτιωθούμε και ατομικά και ομαδικά, ώστε να πάμε ψηλά. Το κυριότερο είναι ότι όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι νέα και έχουν στόχους και ατομικούς και για την ομάδα. Έχουμε θέληση και θα το δούμε και στις προπονήσεις και τους αγώνες. Θέλουμε να έχουμε όλοι πνεύμα νικητή στην ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιούλιος 2018 17:08

1 comment

  • Θοδωρής Χ.
    Θοδωρής Χ. Τρίτη, 24 Ιούλιος 2018 10:57 Comment Link

    Με τον Εργοτέλη, «δεν μπορεί να παίξει κανείς». Ο Εργοτέλης, όμως, μπορεί να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να τον ρωτήσει, μπορεί να τον εκβιάζει, μπορεί να τον μειώνει και να τον θεωρεί προσωπικό του αντικείμενο.
    Να δούμε τώρα, ψευτο-νταϊδες, πώς θα δώσετε πίσω στην ΑΕΚ τα 300.000 ευρώ. Με μια προσφυγή, για μείωση προσωπικότητας, θα τρέχετε με τα τέσσερα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep