Σε διαφορετικές αγορές

Ο Ν' Ντιαγιέ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη που δεν είχε πολλές συμμετοχές, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που αποδείχθηκαν... λαχεία. Ο Ν' Ντιαγιέ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη που δεν είχε πολλές συμμετοχές, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που αποδείχθηκαν... λαχεία.

Στον Εργοτέλη δεν έχουν σταθερές επιλογές στους ξένους και κοιτάζουν όλα τα δεδομένα, αρκεί να ταιριάζει στο στυλ που θέλει να εφαρμόσει ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Δεν υπάρχει σαφής οδηγία για την προέλευση των ξένων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα του Εργοτέλη και ο Νίκκι Παπαβασιλείου, όπως και πέρσι το καλοκαίρι ψάχνει όλες τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί, αλλά και διάφορους άλλους ποδοσφαιριστές που έχει στοιχεία για εκείνους.

Την περσινή σεζόν, με τον Τάκη Γκώνια οι ξένοι ήταν το σημαντικό στοιχείο που χάρισε στο πολύ καλά το νεανικό σύνολο της ομάδας την έξτρα δύναμη για να παίξει το δημιουργικό ποδόσφαιρο. Μπορεί ο Τζόζεφ Έφορντ να μπήκε λίγο πιο αργά, αφού έφτασε και στο Ηράκλειο καθυστερημένα, αλλά ήταν και εκείνος σημαντικό γρανάζι στην μηχανή του Εργοτέλη. Η συνταγή ήταν διαφορετική και δεν υπήρξε επιλογή μιας συγκεκριμένης αγοράς με αποτέλεσμα να υπάρχουν ξένοι ποδοσφαιριστές από το Βέλγιο, τις ΗΠΑ και την Αφρική. Ο Ν' Ντιαγιέ μπορεί να μην αγωνίστηκε όσο οι υπόλοιποι, αλλά πήρε τις ευκαιρίες τους και έδειξε πως υπήρχε στόχευση σε όλες τις αγορές. 

Αυτή η τακτική, με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από διαφορετικές αγορές θα εφαρμοστεί και αυτή τη σεζόν, ενώ σίγουρα μέσα σε αυτές θα προστεθεί και η αγορά της Κύπρου, την οποία γνωρίζει πολύ καλύτερα ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

[googlead][/googlead]  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep