«Δύο φορές περήφανοι» (pics)

Το αποχαιρετιστήριο δείπνο της Κ19 του Εργοτέλη και η ομιλία των Σταύρου Λαμπράκη, Βασίλη Πλεσίτη.

Φινάλε στη φετινή χρονιά δόθηκε στην Κ19 του Εργοτέλη. Η φιναλίστ στο πρωτάθλημα Νέων ομάδα του Ηρακλείου δείπνησε και, φυσικά, τα μέλη της δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του γενικού αρχηγού, Σταύρου Λαμπράκη και του προπονητή, Βασίλη Πλεσίτη. Η ευχή που έδωσε ο πρώτος ήταν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα όσο περισσότεροι γίνεται, ενώ ο δεύτερος υπενθύμισε το σύνθημα που υπάρχει στα αποδυτήρια: Δουλέψτε σκληρά και περιμένετε ειρηνικά τα αποτελέσματα».

Ο Λαμπράκης ανεφερε:

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε όλη την χρονιά. Πολλά παιδιά που ήταν στην δική σας θέση παίζουν σήμερα επαγγελματικό ποδόσφαιρο και, μάλιστα, κάποια από αυτά στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό εμάς μας κάνει δυο φορές περήφανους και δυο φορές πιο υπεύθυνους για να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά και να βοηθήσουμε το τμήμα της Κ19 έτσι ώστε να έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να υπάρχει βελτίωση και εξέλιξη σε όλους σας.

Τιμήσατε την φανέλα του Εργοτέλη και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Θέλω αυτές τις εμπειρίες που όλοι μαζί μοιραστήκατε φέτος να τις κρατήσετε στην καρδιά σας, στο μυαλό σας, και να είστε υπερήφανοι που υπηρετήσατε αυτό το σύλλογο.

Όπως μάθατε ο Κατρούρρι υπέγραψε συμβόλαιο επαγγελματικό ενώ κάποια άλλα παιδιά έχουν ενημερωθεί ότι θα έρθουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδος. Να ξέρετε ότι στην φιλοσοφία του Εργοτέλη είναι να στηρίζει όλα τα νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και προοπτική.

Θέλουμε να βλέπουμε παιδιά όπως εσάς από τα τμήματα υποδομής να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να φτάνουν να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά. Όλα τα παιδιά που πιστεύουμε θα πάρουν την ευκαιρία τους. Μακάρι και εύχομαι αρκετοί από εσάς να είναι τα επόμενα χρόνια στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη».

Ο Βασίλης Πλεσίτης αφού ευχαρίστησε τους παίκτες του για την συνεργασία που είχαν όλοι την χρονιά επεσήμανε:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος και το θεωρό τιμητικό ότι είχα καλούς αθλητές με προοπτική και εξέλιξη αλλά και καλά παιδιά διπλά μου. Από τον Εργοτέλη δεν θα φύγει κανένας άξιος παίκτης που δεν θα πάρει την ευκαιρία του. Να είστε σίγουροι γι' αυτό, αλλά και υπερήφανοι που υπηρετείτε αυτό το σωματείο. Τέλος θα ήθελα να θυμάστε ένα σύνθημα που έχουμε στα αποδυτήρια που λέει “Δουλέψτε σκληρά και περιμένετε ειρηνικά τα αποτελέσματα”».

Μετά το τέλος του δείπνου οι ποδοσφαιριστές πήραν ως ενθύμιο τη φανέλα που αγωνίστηκαν φέτος και έδωσαν ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούνιος 2018 09:47

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep