Δώρα πριν την αναχώρηση

Η ΠΑΕ Εργοτέλης μοίρασε σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Κ19 δωροεπιταγές ως επιβράβευση για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο Νέων.

Το ηθικό των ποδοσφαιριστών της Κ19 φρόντισε να τονώσει η ΠΑΕ Εργοτέλης λίγο πριν η ομάδα Νέων αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου (09/06) με τον Άρη. Συγκεκριμένα, σε όλους μοιράστηκαν δωροεπιταγές από κατάστημα αθλητικής ένδυσης και έτσι επιβραβεύτηκαν για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο.

Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ομάδας μας πριν από το ταξίδι για την «μάχη» του τελικού. Οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μοίρασαν σε όλο το έμψυχο δυναμικό της Κ19 δωροεπιταγές από κατάστημα αθλητικής ένδυσης της πόλης του Ηρακλείου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσουν τα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων Νοτίου ομίλου της Football League.

Παράλληλα απένειμαν τα εύσημα σε όλο το team για την δουλειά και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους ευχόμενοι επίσης κάθε επιτυχία τον Σαββατιάτικο τελικό».

Last modified onΣάββατο, 09 Ιούνιος 2018 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep