Πολλαπλή γιορτή στον Εργοτέλη

Πολλαπλή γιορτή είχαν στον Εργοτέλη. Πολλαπλή γιορτή είχαν στον Εργοτέλη.

Η νίκη επί του Καραϊσκάκη Άρτας και η ονομαστική γιορτή πέντε στελεχών της ομάδας έφερε εορταστικό κλίμα στην προπόνηση του Εργοτέλη.

Με την παρουσία του Μαγκέτ Σάμι έγινε η προπόνηση της Δευτέρας (23/4) στο Παγκρήτιο Στάδιο και μετά το τέλος της ακολούθησε μπάρμπεκιου, με τους εορτάζοντες να έχουν την επιμέλεια της διαδικασίας ώστε να... κεράσουν όλη την ομάδα. Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης και οι ποδοσφαιριστές Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μανουσάκης, και Λυδάκης φρόντισαν για το καλύτερο.

Το κλίμα στην ομάδα μετά τη νίκη επί του Καραϊσκάκη Άρτας και την ουσιαστική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία οδήγησε σε ακόμη καλύτερο κλίμα και έδωσε πολλαπλή σημασία στη γιορτή. Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση παρουσία και του μεγαλομετόχου Μαγκέτ Σάμι μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα απόλαυσαν τα εδέσματα, χαλάρωσαν για λίγες ώρες, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, βέβαια, νωρίτερα προπονήθηκαν , ώστε να μην ξεφεύγουν από το πρόγραμμα και υπήρχε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα της Άρτας και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Πλέον ακολουθεί κενό στο πρόγραμμα για τον Εργοτέλη, αφού έχει μπροστά του τις αναμετρήσεις με τη Βέροια και τον Αχαρναϊκό. Εκτός από τους έξι μαζεμένους βαθμούς οι Μπουτσάκης, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Σταματάκος και Μπρους θα δηλωθούν σε αυτά τα παιχνίδια και θα εκτίσουν ποινές. Για την Τρίτη (24/4) έχει προγραμματιστεί ρεπό, ενώ είναι πιθανό να αναζητηθεί και κάποιος αντίπαλος για φιλικό μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Last modified onΔευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep