Υμνοι Νικολακάκη για Γκώνια

Τι ανέφερε ο Μανώλης Νικολακάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Creta για τον Τάκη Γκώνια και ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Εργοτέλη

[googlead][/googlead]

Υμνους για τη μεθοδολογία προπόνησης και το πλάνο τού Τάκη Γκώνια επεφύλαξε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Creta ο Μανώλης Νικολακάκης. Ο δεξιός μπακ του Εργοτέλη -που επέστρεψε στην ομάδα τον Γενάρη και αγωνίζεται non stop- ανέλυσε γιατί θεωρεί ξεχωριστό τον νυν προπονητή του και αναφέρθηκε στο μεγάλο πλεονέκτημα των «κιτρονόμαυρων» έναντι των άλλων ομάδων.

«Με όλο το σεβασμό προς τους αντιπάλους, μετά το 60' υπάρχει μία ομάδα στο γήπεδο στα παιχνίδια μας. Μιλάω από άποψη δυνάμεων, φυσικής κατάστασης».

Αναλυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις του στο Creta:

-Για τον Τάκη Γκώνια: «Περισσότερο στεκόμαστε στις δηλώσεις παρά στο τι προσπαθεί να καταφέρει ο Εργοτέλης στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά τυχαίνει να είμαι ο μεγαλύτερος ηλικιακά στον Εργοτέλη. Εχει τύχει λοιπόν να συνεργαστώ με ανθρώπους που με έκαναν να βλέπω την προπόνηση και να μην έχω όρεξη να την κάνω. Με έκαναν να μην έχω την ίδια θέληση για το ποδόσφαιρο.

Με τον κύριο Γκώνια έχουν όλοι διάθεση να δουλεύουν και να βελτιώνονται είτε παίζουν είτε όχι. Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα μέσα από συγκεκριμένο τρόπο. Μας αρέσει η διαδικασία. Προσωπικά έχω βελτιωθεί με τον κύριο Γκώνια».

-Για τη διοίκηση: «Συγχαρητήρια και στη διοίκηση που επέλεξε να στηρίξει το πλάνο του κυρίου Γκώνια. Η ομάδα εξελισσόταν σε κάθε παιχνίδι, ακόμη και όταν δεν έπαιρνε βαθμούς. Πλέον βάζει και την ουσία στο παιχνίδι της. Υπάρχει και αντίδραση, γιατί υπάρχει πλάνο που το πιστεύουμε. Δεν φοβόμουν ότι θα πέσουμε ούτε όταν ήμασταν χαμηλά».

-Για τη φυσική κατάσταση: «Είμαστε σε πολύ καλό μομέντουμ. Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που οι δυνάμεις μας δεν πέφτουν πηγαίνοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος. Με όλο το σεβασμό προς τους αντιπάλους μετά το 60' υπάρχει μία ομάδα στο γήπεδο στα παιχνίδια μας. Μιλάω από άποψη δυνάμεων, φυσικής κατάστασης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep