Σεμινάριο και στο Παγκρήτιο

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη παρακολούθησαν το ειδικό σεμινάριο της εταιρείας, Sportradar. 

[googlead][/googlead]

Σειρά της ομάδας του Εργοτέλη να παρακολουθήσει το σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία Sportradar με θέμα τον στοιχηματισμό σε αγώνες ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ενημέρωση από πλευράς της Κρητικής ΠΑΕ:

«Το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία Sportradar για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, παρακολούθησαν, τα μέλη της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη καθώς και η Κ19.

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου διεξήχθη στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Τα μέλη της ομάδας μας ενημερώθηκαν για τους κινδύνους του στοιχηματισμού, τις συνέπειες και τις ευθύνες για τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες που συμμετέχουν και εμπλέκονται σε αυτό, αλλά και τους τρόπους ελέγχου των ύποπτων ή χειραγωγημένων αγώνων.

Μέσω του εκπαιδευτικού σεμιναρίου της Sportradar παρουσιάστηκε η έννοια της χειραγώγησης αγώνων, οι τρόποι προσέγγισης των match fixers, οι κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο για το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι επιπτώσεις στις περιπτώσεις χειραγώγησης αγώνων».

Last modified onΤρίτη, 27 Μάρτιος 2018 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep