Να ρεφάρει στο «Γεντί Κουλέ»

Το πρωί του Σαββάτου (24/3) ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας θα ανακοινώσει την 18αδα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Δεδομένα εκτός πλάνων οι Ροβίθης, Μπούζας. 

[googlead][/googlead]

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα είναι στον Εργοτέλη έστω και αν δοκιμάζονται στην έδρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας της κατηγορίας, του ΟΦΗ (24/3, 17:00). Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν άμεση ανάγκη από βαθμούς, ενώ πάντα σε μια αναμέτρηση με τον συντοπίτη υπάρχει και το γόητρο.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Τάκη Γκώνια προέρχεται από δύο σερί ήττες, με Άρη (εκτός) και Δόξα Δράμας (εντός) και, ειδικά, αυτή από τους «Μαυραετούς» την… πλήγωσε αρκετά. 

Η προετοιμασία του Εργοτέλη ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (23/3) χωρίς κάποιο απρόοπτο. Έτσι, εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται ο τραυματίας, Μανώλης Ροβίθης και ο Βασίλης Μπούζας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στην μέση του. Αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Χρήστος Μπάτζιος. 

Ο Γκώνιας έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του το πρωί του Σαββάτου (24/03) σε κεντρικό ξενοδοχείο της και εκεί θα τους ανακοινώσει τη 18αδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep