Η ευκαιρία του...

Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του 20χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Κατσιμήτρου στο πρωτάθλημα με τον Εργοτέλη και οι «εξετάσεις» στα Περιβόλια. 

[googlead][/googlead]

Καλύτερο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Εργοτέλη δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Δημήτρης Κατσιμήτρος. Ο 20χρονος πορτιέρο κλήθηκε να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Λαδά, ο οποίος αποβλήθηκε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Καλλιθέα και τα κατάφερε εξαιρετικά, με αποκορύφωμα την απόκρουση πέναλτι του Σμυρλή δευτερόλεπτα αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Χαλκιδαίος γκολκίπερ, με θητεία ετών στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του (είχε αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη), την οποία άρπαξε από τα μαλλιά. 

Μάλιστα όπως έλεγαν οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων», πιθανότατα θα είναι βασικός κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό τη Δευτέρα (5/3) και με ανάλογη απόδοση δεν αποκλείεται να καθιερωθεί στη θέση κάτω από τα δοκάρια. 

Η προπόνηση της Τρίτης (27/2) περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν μεγάλο χρονικό διάστημα στο «Ελ Πάσο» και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep