«Σε κάθε ματς πρωταγωνιστές»

Για ατυχία έκανε λόγο ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Σπάρτη. 

[googlead][/googlead]

Μπορεί ο Εργοτέλης να μην κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σπάρτης, ωστόσο ο Τάκης Γκώνιας ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για ατυχία, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως οι Κρητικοί είναι πρωταγωνιστές σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια.

Αναλυτικά: «Εύχομαι καλή συνέχεια στην Σπάρτη, που βρίσκεται στην 5η θέση και έχει καλή άμυνα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς και είχαμε ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι αλλά προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος κόντρα σε μία καλό δουλεμένη ομάδα στην άμυνα. Ο Λαδάς δεν ακούμπησε την μπάλα.

Εμείς παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Ήταν το 12ο φετινό ματς και σε όλα ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Σε κάθε ματς ήμαστε πρωταγωνιστές. Ο στόχος του Εργοτέλη για εσάς είναι η παραμονή αλλά για μένα είναι να χτίσουμε από την αρχή μία καλή ομάδα».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Νικολακάκης, δήλωσε:

«Η Σπάρτη έχει μία σταθερή πορεία. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι στο ματς υπήρχε μόνο ο Εργοτέλης. Εμείς ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα να μην δείχνει τα ματς μας η τηλεόραση. Κρατάμε τα θετικά και διώχνουμε τα αρνητικά. Είχαμε δέκα τελικές και δεν είχαμε ούτε μία φάση από την Σπάρτη. Μέχρι το 90′ παλέψαμε για την νίκη. Είμαι ευλογημένος που επέστρεψα στην ομάδα και που διδάσκομαι αυτό το ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ: Athleticradio.gr

Last modified onΣάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep