Πρώτη φορά κράτησε το μηδέν εκτός

Για πρώτη φορά ομάδα του Τάκη Γκώνια δεν δέχτηκε γκολ εκτός έδρας.

[googlead][/googlead]

Η είδηση στο Βέροια - Εργοτέλης 0-2 δεν ήταν ότι σκόραρε πάλι ο «καυτός» Ούγκο Κάιπερς, αλλά πως οι Ηρακλειώτες δεν δέχτηκαν γκολ.

Μάλιστα, το μηδέν παθητικό σε εκτός έδρας αγώνα είναι πρωτόγνωρο επίτευγμα για ομάδα που καθοδηγεί ο Τάκης Γκώνιας. Δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε 16 εξορμήσεις του Βοιωτού τεχνικού (6 με Εργοτέλη, 4 με Καλλιθέα, 4 με Επισκοπή και 2 με Γλυφάδα).

Ακόμη όμως κι αν συνυπολογιστούν τα εντός έδρας παιχνίδια δεν είναι και σύνηθες να διατηρεί το μηδέν στα μετόπισθεν ομάδα του Τάκη Γκώνια. Σε συνολικά 34 αναμετρήσεις σε Football League, κύπελλο και Γ' Εθνική (δεν προσμετράται το φετινό 3-0 στα χαρτιά επί του Αχαρναϊκού) καταγράφηκε μόλις για 4η φορά.

Φέτος ήταν η δεύτερη (σε 14 αγώνες), μετά τη λευκή ισοπαλία με την Καλλιθέα στο Παγκρήτιο Στάδιο στην πρεμιέρα της Football League.

Κατά τ' άλλα ο Τάκης Γκώνιας έφτασε τις 4 νίκες σε 34 παιχνίδια ως προπονητής (4-5-25). Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ήταν το δεύτερο «τρίποντο» (2-3-14), μετά την επικράτηση 1-0 επί του Παναιγιάλειου ως τεχνικός της Καλλιθέας στις 6 Νοεμβρίου 2016. Δεν συνυπολογίζεται η νίκη άνευ αγώνος επί του Αχαρναϊκού.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep